VARAOSAT

Tutustu Fixus-ketjun laajaan tuotevalikoimaan.

Löydät Meiltä merkillisen hyvät autojen varaosat, tarvikkeet, lisävarusteet, kemikaalit, työkalut ja kiinnitystarvikkeet helposti samasta paikasta.

TUOTELUETTELOT

Varaosat:             https://koivunen.mediafiles.fi/varaosat

Lisävarusteet:     https://koivunen.mediafiles.fi/lisavarusteet

Kemikaalit:          https://koivunen.mediafiles.fi/kemikaalit

Työkalut:             https://koivunen.mediafiles.fi/tyokalut

 

Fixus-ketjuna myymämme autovaraosat ovat laadukkaita, alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Osien valmistajat ovat samoja, jotka tekevät osat myös suoraan autovalmistajille, joten voi huoletta luottaa niiden laatuun! Etenkin vanhempaan kalustoon on usein tarjolla myös edullisempia vaihtoehtoja, takuulla tietenkin.

Joustoa isompien hankintojen tekemiseen tarjoaa Fixus Lasku.

Jos etsimääsi tuotetta ei löydy myymälästämme, tilaamme sen keskusvarastolta ja voit noutaa sen tavallisesti jo samana päivänä. Keskusvarastoltamme Helsingistä löytyy suoraan hyllystä yli 140 000 tuotetta, ja tilaustuotteet huomioiden valikoima kattaa yhteensä peräti 400 000 nimikettä.

Toimitukset Helsingin varastolta myymäläämme, tulevat 2 kertaa päivässä.

Fixus on asiantunteva ja palveleva, suomalainen valinta. Varaosat löydämme helposti autosi rekisteritunnuksella tai vaihtoehtoisesti auton mallilla.

Jos jostain syystä tarvitsemaasi varaosaa ei löydy suomen varastoista, on Meillä suorat kontakti- ja toimitusketjut myös usealleeuroopan suurimmista varaosatukuista. Nopeiden toimitusten ansiosta myös euroopan tukkurimme ovat käden ulottuvilla. KYSY LISÄÄ(linkki tarjouspyyntöön)

Toimimme yhteistyössä usean eri automerkin maahantuojan kanssa. Kauttamme saat täten myös kaikki alkuperäisosat mm. seuraaviin automerkkeihin:VW, AUDI, SEAT, SKODA, FORD, PEUGEOT, NISSAN, OPEL, BMW, MERCEDES-BENZ, MINI.

 

Huomaathan että alkuperäisosien sekä euroopan tukkujen tilauksissa käytämme ennakkomaksua!